avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil gresit calculata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil gresit calculata

La calcularea indemnizatiei ptr cresterea copilului nu mi s-a luat in calcul si veiturile pe care le-am avut in baza unui contract de mandat la o firma de asigurari, respectiv Allianz, ptr care am platit impozite.
As vrea sa stiu ce as putea sa fac in aceasta situatie? Cum si cui as puea sa ma adresez ptr a se lua in calcul si acele venituri independente.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 15 Aprilie 2009
reveniti la biroul unde ati depus actele pentru CIC si prezentati situatia.cu siguranta se poate rezolva
Puteti incerca pe cale amiabila,dar ce este scris ramane...
Daca ati primit decizia ,o puteti contesta,facand referire la adeverintele depuse la dosar,si invocand reglementarea in baza careia aceste venituri sunt luate in considerare.Scrieti cuantumul indemnizatiei-faceti si dumneavoastra un calcul.
Nu mi-au timis nicio decizie, nimic! deci eu nu pot ataca nimic! mi-a venit direct cuponul adus de postas.
Depuneti o cerere de recalculare a indemnizatiei pentru CIC si , apoi, puteti ataca decizia de stabilire a indemnizatiei pentru CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil fara decizie primita valery valery Buna! Am primit doar un cupon orin care mi se aloca o anumita suma ptr indemnizatai de copil si nu o decizie asa cum ar fi in mod normal. Eu nu sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Pot cere recalcularea indemnizatiei de maternitate? ioana213 ioana213 Datorita neinformarii in momentul in care mi-am depus dosarul pentru indemnizatia de maternitate (august 2009; am nascut in martie 2009), nu am atasat ... (vezi toată discuția)
Calcul gresit indemnizatie crestere copil gabrielaiordache gabrielaiordache Buna ziua, Am primit indemnizatia de crestere a copilului si nu este calculata corect. Voi depune cerere de recalculare, dar va rog sa imi confirmati si ... (vezi toată discuția)