avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de comodat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de comodat

buna ziua,de curand mi-am deschis un slon de infrumusetare aici in comuna la noi mi-am gasit o fata ca,coafeza .amandoua avem pfa.pentru asi face coafeza actele cu punctul de lucru la mine are nevoie de un contract de comodat incheiat intre mine pfa si ea pfa.
am cautat pe net un model dar nu am gasit decat intre persoana fizica si pfa.
imi poate da cineva un model.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: cora.cimpeau , utilizator 16:05, 9 Februarie 2015
Sa faca un contract de comodat cu proprietarul spatiului in care sa fie specificat ca este cu destinatie de punct de lucru
ok .eu sunt proprietarul.se poate specifica in acel contract si chiria pe scaun nu?
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu firma Melindasz Melindasz Buna ziua,mi-am deschis un salon de infrumusetare dar inca nu e in functiune deoarece mai am unele acte de facut,azi a fost itm in control si a gasit-o acolo ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere post de lucru coafor nickystyle nickystyle buna ziua, am un salon de infrumusetare deschis intr-un spatiu inchiriat.intrebarea mea este daca as putea inchiria 1 post de lucru coafor din salon,daca in ... (vezi toată discuția)
Pot functiona intr - un spatiu doua pfa? adno adno Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr ... (vezi toată discuția)