avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistenti cu S sau SSD
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistenti cu S sau SSD

Sa modificat ceva cu privire la examenul de grad principal pwntru asistentii medicali cu S sau SSD? Eu stiam ca se da dupa 5 ani vechime in domeniu...insa in ultimul timp am auzit ca de fapt se da la 3 ani vechime?Exista o lege pt absolventii acestor studii...cum ca am da mai devreme examenul acesta sau chiar deloc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:14, 12 Februarie 2015
Dati, va rog niste detalii . Ati fost incadrat asistent PL, aveati gradul de principal cu PL inainte sa finalizati studiile S ?
Despre ce sector este vorba, bugetar sau privat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical Inna21 Inna21 In situatia in care sunt absolventa a unei Facultati de Asistenti Medicali, de lunga durata,mai dau principalul? Dupa cat timp de la angajare? Tin sa ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face daca sunt incadrata in alta cls. de salarizare? DVLAVINIA DVLAVINIA Buna ziua,sunt asistent medical specializat(adica absolvent colegiu universitar 2001-specializare medicina )cu grad principal,deoarece sunt singura din ... (vezi toată discuția)