avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent Medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent Medical

In situatia in care sunt absolventa a unei Facultati de Asistenti Medicali, de lunga durata,mai dau principalul? Dupa cat timp de la angajare? Tin sa mentionez ca nu am absolvit altfel de studii sanitare !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 11 Ianuarie 2018
Ordinul Nr. 1470 din 20 octombrie 2011, emis de Ministerul Sănătăţii, publicat în Monitorul Oficial nr. 796 din 10 noiembrie 2011

a) Referitor la încadrarea asistenţilor medicali absolvenţi ai învăţământului superior şi promovarea acestora în gradul principal.
Asistenţii medicali care au susţinut şi promovat gradul principal în profilul diplomei de licenţă/diplomei de absolvire a învăţământului superior, obţinută ulterior, pot fi promovaţi la gradul principal după îndeplinirea condiţiei de vechime de 3 ani în funcţia de asistent medical cu (S) sau cu (SSD).
Asistenţii medicali care îndeplinesc condiţiile de mai sus, nu vor susţine examenul de grad principal, fiind promovaţi în funcţia de asistent medical cu (S) sau cu (SSD) cu grad principal, după 3 ani de vechime ca asistent medical cu (S) sau cu (SSD).
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)