avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz al angajatorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz al angajatorului

Buna seara. Am nevoie de un sfat avizat. Astazi, am transmis catre societatea unde am lucrat notificarea privind demisia cf art 81 alin 8, cu exemplificarea clara a incalcarilor cim prin intermediul curierului, deoarece am o problema neurologica si risc sa am o noua criza provocata de stresul psihic si de jignirile si amenintarile primite. Datorita tensiunilor la locul de munca si a consumului emotional starea mea de sanatate s-a agravat pe fondul abuzului angajatorului privind nerespectarea conditiilor din CIM referitoare la asigurarea conditiilor de munca, discriminare, conditionarea ramanerii pe post in functie de acceptul sa fii parte la anumite activitati care sfideaza legea, etc. Pe scurt, sunt traumatizata de ceea ce am vazut si am trait in acel birou.
Am solicitat de asemenea eliberarea prin posta a deciziei de incetare si a adeverintei de vechime.
Revenind la inceputuri, persoana care m-a intervievat pt angajare s-a declarat ca fiind administrator si asociat cu o alta persoana care mi-a devenit apoi colega. Am trait cu aceasta impresie mult timp si nici acum nu cunosc daca aceasta persoana are calitatea de reprezentant legal/administrator, deoarece pe anumite documente aparea numele unei alte persoane decat cele doua. Fiind asemanare de nume pentru ca intre timp am aflat ca sunt rude, o singura data am intalnit aceasta ultima persoana care a venit in birou foarte in treacat. Pe de alta parte, am aflat intre timp ca sediul angajatorului este in alta parte decat unde mi-am desfasurat activitatea... Sunt multe lucruri care nu se leaga.
Exista vreo posibilitate de a afla cine sunt administratorii de drept ai acestei societati care au obligatia sa elibereze decizia de incetare? Cum pot stii cui sa ma adresez exact?

Alte discuții în legătură

Comunicare decizie incetare si adeverinta vechime ContSters478238 ContSters478238 Buna ziua, As dori si eu sa stiu care sunt actualele modalitati de comunicare a deciziei de incetare si a adeverintei de vechime. In urma depunerii ... (vezi toată discuția)
Firma activitate suspendata, incetare cim bocbocradu bocbocradu Am o firma care nu merge cum trebuie, de aceea am decis sa suspendam activitatea pentru un timp. Contractele de munca au incetat deja cu exceptia unui singur ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala irina_marieta irina_marieta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Ca urmare a nevoii de reducere a personalui care deserveste contractele de ... (vezi toată discuția)