avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comunicare decizie incetare si adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comunicare decizie incetare si adeverinta vechime

Buna ziua,

As dori si eu sa stiu care sunt actualele modalitati de comunicare a deciziei de incetare si a adeverintei de vechime.

In urma depunerii demisiei (desi am anuntat ca voi pleca din tara la 2 saptamani dupa incetarea CIM) nu am primit niciun document din partea companiei unde lucram (nici macar decizia de incetare). Din moment ce plecasem din tara, am cerut in scris eliberarea acestor documente prin posta, cu confirmare de primira. Din pacate mi s-a spus ca nu este posibil, ca documentele se pot elibera doar in persoana.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 22 Iunie 2018
Modalitatea de comunicare a documentelor de catre un angajator din sectorul privat ar trebui sa se regaseasca in ccm aplicabil sau in regulamentul intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca in urma cercetarii disciplinare- absente nemotivate ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Daca in urma cercetarii disciplinare- absente nemotivate s-a incetat CIM disciplinar, decizia de incetare, revisal si adv. vechime se trimite acasa ... (vezi toată discuția)
Sunt in ccc și cim a încetat de drept la întoarcerea titularului ... Anamaria Stanciu Anamaria Stanciu Sunt in CCC și CIM a încetat de drept la întoarcerea titularului de post și am primit prin posta o Dispoziție de încetare in locul Deciziei de ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului emiliapana emiliapana Buna ziua, Mi s-a comunicat telefonic ca postul meu va fi restructurat si mi s-a dat oferit, iarasi verbal, alternativa unui alt post in companie, dar pe un ... (vezi toată discuția)