avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca in urma cercetarii disciplinare- ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca in urma cercetarii disciplinare- absente nemotivate ...

Buna ziua! Daca in urma cercetarii disciplinare- absente nemotivate s-a incetat CIM disciplinar, decizia de incetare, revisal si adv. vechime se trimite acasa salariatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 6 Septembrie 2024
Buna ziua,

Ati procedat la convocarea salariatului la cercetarea disciplinara?
Se comunica cum este mentionat in Reg. Intern.
Da, am trimis convocare acasa, am primit confirmarea,... nu s-a prezentat....si a fost incetat
In regula, trebuie comunicata, intrucat ea poate fi atacata in instanta in termen de 30 zile de la comuncare. O puteti trimite prin posta cu confirmare de primire si continut declarat, daca nu ati prevazut alta modalitate in regulament.

Succes!
Decizia de sanctionare se comunica salariatului in cel mult 5 zile calendaristice de la data emiterii si produce efecte de la data comunicarii.

Comunicarea se preda personal salariatului, cu semnatura de primire, ori, in caz de refuz al primirii, prin scrisoare recomandata, la domiciliul sau resedinta comunicata de acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea problema: un salariat lipseste nemotivat din data de 12.12.2012, vineri 14.12.2012 am primit si inregistrat referatul, cu data de ... (vezi toată discuția)
Incetare 61 a RuxandraLarisa RuxandraLarisa Daca inchid unui salariat contractul de munca cu 61 a, pt absente nemotivate, dupa ce i-am trimis acasa convocare si toate cele, trebuie mai intai sa ii ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinra Ibi88 Ibi88 Buna seara, care este procedura de concediere disciplinara a unei salariate daca are CIM suspendat in Revisal pentru absente nemotivate? Mentionez ca s-a ... (vezi toată discuția)