avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de comision
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de comision

Buna ziua,
am urmatoarea situatie: o persoana are CIM intr-o societate dar are si contract de comision cu o alta societate. Imi puteti spune va rog, pentru contractul de comision ce se plateste? Se retine la sursa impozitul pe venit, dar se retine si sanatate 5.5 si 5.2?

multumesc

Alte discuții în legătură

Contributii sanatate MINPOP MINPOP Buna ziua , Am urmatoarea situatie. Sunt salariat cu norma intreaga ( 8 ore / zi ) .Pentru veniturile realizate institutia imi retine si vireaza ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite platite in cazul unui contract de comision luteciprian luteciprian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o privita : contractul de comisionare. In momentul de fata lucrez la o firma, as dori sa stiu ce taxe si ce ... (vezi toată discuția)
Despre cas.. ndan57 ndan57 Buna seara, as dori daca se poate un raspuns despre ce trebuie sa plateasca acum angajatul si ce trebuie sa platesca angajatorul, ma refer la asociatii de ... (vezi toată discuția)