avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum ma pot desparti de sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum ma pot desparti de sot

Buna ziua, Am nevoie de un raspuns: sunt casatorita din luna august si am un copil de 9 luni, problema e ca nu ma mai inteleg cu sotul, e violent verbal si are probleme cu consumul de alcool. Sotul nu are mutatie facuta la mine acasa, adresa lui din buletin fiind la mama lui, iar casa in care locuim este pe numele meu dinainte de casatorie. Intrebarea era: il pot da afara pe sot tinand cont ca nu are adresa la mine acasa chiar daca suntem casatoriti?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 12:46, 10 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Sotul dvs. nu are nici un drept de a locui in casa aflata in proprietatea dvs., cu atat mai mult cu cat nu are nici macar mutatia facuta in spatiul locativ. Actionati fara problema!
Dl este sotul dnei si acela este domiciliul celor doi soti, chiar daca el nu are mutatie in locuinta respectiva si chiar daca locuinta ii apartine doamnei.
Ma tem ca nu e chiar asa de simplu - il da pur si simplu afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi domiciliu dupa divort Miky20 Miky20 Situatie: Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord la notar. Am depus deja actele. Avem un copil impreuna. Locuim toti trei singuri in casa parintilor ... (vezi toată discuția)
Am introdus divorțul și ne-am despărțit în fapt. are dreptul soțul să intre forțat în locuința comună, ținând cont că e dobândită de soție înainte de căsătorie? FloareaStancilor FloareaStancilor Buna ziua. Rog răspuns urgent. Am deschis divorț și ne-am despărțit in fapt. Soțul are dreptul să intre forțat in locuința comună până la ... (vezi toată discuția)
Socrii stau la mine fara a fi luati in spatiu mihnea98 mihnea98 Buna ziua Am urmatoarea problema: am construit in anul 2007 o casa in curtea socrilor (in Bucuresti). Terenul pe care s-a construit casa ne-a fost vandut de ... (vezi toată discuția)