avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Baza legala pentru cererea de informatii fiscale ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Baza legala pentru cererea de informatii fiscale detaliate de la Primarie

Buna ziua.

Am fost plecata la munca si am revenit acasa cu ceva bani si am mers la Primarie sa vad cum stau cu datoriile acumulate de mai multi ani , am fost la compartimentul financiar unde am primit o instiintare de plata pe care era trecut imobilul, masina cu impozit si penalitati fara a fi specificati si anii aferenti,am solicitat verbal un document mai detaliat dar am fost refuzata.
Ce document trebuie sa solicit pentru a afla informatii detaliate privitor la sumele din acea instiintare , de la momentul impunerii pana la momentul eliberarii instiintarii si care este baza legala pentru a solicita un astfel de document.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:40, 15 Februarie 2015
O cerere scrisa depusa de dvs. la directia de impozite si taxe prin care solicitati defalcarea restantelor si a majorarilor calculate pe ani pentru fiecare impozit in parte, la care atasati o copie de pe instintarea de plata transmisa.Au obligatia sa va raspunda la aceasta solicitare scrisa.Oricum teremenul de raspuns este de cel putin 30 de zile de la data depunerii cererii.Trimiteti solicitarea dvs. prin posta cu confirmare de primire.
Va multumesc ff tare, dar va rog sa imi recomandati si ceva articol de lege pe care sa il invoc in cerere pentru a fi mai argumentata.
Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public
[ link extern ]
Cititi acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice dana_ludmila dana_ludmila Cand pot pune la dispozitia unui solicitant dosarul achizitiei publice conform legii 544/2001? (vezi toată discuția)
Plangere la sectia de contencios administrativ shoni17 shoni17 Buna ziua, Va rog sa descrieti procedura de inaintare a unei plangeri la sectia de contencios administrativ in legatura cu refuzul tacit de a raspunde la o ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului la casa cu teren 1300 mp GABYBABY GABYBABY TATAL MEU NU A MAI PLATIT IMPOZITUL DE 6 ANI LA CASA SI CURTE 1300 MP,ACUM EU FIICA LUI VREAU SA VAND ACEA CASA CU TEREN SI M-AM TREZIT CU UN IMPOZIT DE 36 MIL ... (vezi toată discuția)