Buna dimineata. Am dezbatut o succesiune in care a fost bagat si pasiuvul constand in inmormantare si pomeniri pana la 1 an . Sotia decedatului a tinut ascuns un depozit bancar despre care avea stiinta crezand ca va reusii scoatera banilor . Cum nu a reusit , a deschis alt proces pt impartirea depozitului in care aduce alt pasiv care consta in facturi si bonuri cu produse pt pomeniri pana la doi ani . Eu nu am stiut sa opresc bonuri si facturi pt ca nu anticipam ce o sa se intample. Se va tine cont de pasivul care il aduce in continuare ? MULTUMESC SI SPER CA M-ATI INTELES CE AM VRUT SA VA INTREB.
Se ia in seama pasivul insa este posibil sa fi trebuit sa depuna inscrisurile in echiul proces.
Va puteti apara in acest mod.
Ramane de vazut ce va face instanta.
In functie de datele concrete ale spetei (care nu prea "incap" pe un forum, fiindca oamenii nici nu isi dau seama cat de mult ar putea sa conteze pentru noi "banalul amanunt" pe care l-au trecut cu vederea) eu i-as "povesti" in intampinare cam asa:
NCC Art. 1.119. - (1) Succesibilul care, cu rea-credinţă, a sustras ori a ascuns bunuri din patrimoniul succesoral ... nu va avea ...niciun drept cu privire la bunurile sustrase sau ascunse ...