avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Daca la angajarea mea ca psiholog intr_o institutie bugetara se cere un an vechime ca psiholog stagiar ,aceasta conditie se considera indeplinita daca am lucrat 3 ani in cabinet individual propriu, ca psiholog clinician?Care este dovada atestarii stagiului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 10 Februarie 2015
Art. 15 din Legea 335/2013:
(1) In termen de 5 zile de la finalizarea stagiului, angajatorul are obligatia de a elibera stagiarului certificatul/adeverinta de finalizare a stagiului.
(2) Certificatul/adeverinta sunt vizate de inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi are sediul angajatorul.

(3) Modelul certificatului/adeverintei prevazut/prevazuta la alin. (1) se stabileste prin normele metodologice pentru aplicarea prevederilor prezentei legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce reprezinta stagiatura pentru un student in 2017 ? Arrachie Arrachie Buna ziua, sunt student in anul 1 master. Trebuie sa ma angajez in cadrul unei firme.Pe internet nu m-am lamurit deloc si vreau sa aflu cu siguranta. Cat ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta gluten gluten La fianlizarea stagiului pt un biolog ,s-a eliberat adeverinta pt finalizarea stagiului....ITM-ul tebuie sa puna viza pt a fi valabila la ORDINUL ... (vezi toată discuția)
Perioada de debut ioana1997 ioana1997 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este perioada de debut, pentru un psiholog, angajat ca psiholog stagiar , intr-o primarie? Multumesc! (vezi toată discuția)