Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea problema: avem doua firme cu acelasi administrator si o singura persoana desemnata pentru transmiterea datelor in Revisal. Aceasta persoana este angajata la una din aceste doua firme. Intrebarea mea este: Poate fi persoana desemnata pentru transmiterea acestor date in Revisal o persoana care nu este angajata la firma respectiva?
Va multumesc.
In opinia mea , daca nu este PFA nu poate transmite REVISAL-ul pentru societatea la care nu este incadrata cu c.i.m..
Prin art.2 alin.5 din HG nr.500/2011 s-a prevazut ca , completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.
HG nu face deosebire cu privire la calitatea persoanei care poate fi desemnata pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului.
In opinia mea, persoana desemnata sa completeze si sa transmita REVISAL-ul poate fi si administratorul societatii.
Insa puteti intalni si sunt pareri contrare.
Transmite revisal
roxana.f
Buna ziua,
Am si eu o intrebare cu privire la persoana desemnata sa completeze si respectiv sa transmita REVISAL-ul: Administratorul unei societati se poate ... (vezi toată discuția)