avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana desemnata pentru transmitere Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana desemnata pentru transmitere Revisal

Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea problema: avem doua firme cu acelasi administrator si o singura persoana desemnata pentru transmiterea datelor in Revisal. Aceasta persoana este angajata la una din aceste doua firme. Intrebarea mea este: Poate fi persoana desemnata pentru transmiterea acestor date in Revisal o persoana care nu este angajata la firma respectiva?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 10 Februarie 2015
Nu prea se poate (adica NU), insa se poate sa angajati persoana respectiva si pe a 2-a firma cu o ora per luna, adica 6 lei per luna si cu asta basta.
In opinia mea , daca nu este PFA nu poate transmite REVISAL-ul pentru societatea la care nu este incadrata cu c.i.m..

Prin art.2 alin.5 din HG nr.500/2011 s-a prevazut ca , completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.
Multumesc pentru raspunsuri.
Si inca ceva - Poate fi administratorul persoana desemnata pentru transmiterea REVISAL?
HG nu face deosebire cu privire la calitatea persoanei care poate fi desemnata pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului.

In opinia mea, persoana desemnata sa completeze si sa transmita REVISAL-ul poate fi si administratorul societatii.
Insa puteti intalni si sunt pareri contrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resure umane molly27 molly27 Stie cineva , ca orice societate este obligata sa aibe IRU sau poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana care are calificarea IRU? sau ... (vezi toată discuția)
Transmite revisal roxana.f roxana.f Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la persoana desemnata sa completeze si respectiv sa transmita REVISAL-ul: Administratorul unei societati se poate ... (vezi toată discuția)
Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)