avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmite REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmite REVISAL

Buna ziua,

Am si eu o intrebare cu privire la persoana desemnata sa completeze si respectiv sa transmita REVISAL-ul: Administratorul unei societati se poate desemna pe sine prin decizie scrisa pentru a transmite registrul de evidenta a salariatilor??

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 5 Septembrie 2011
Se poate desemna si pe sine.
roxana.f a scris:

Buna ziua,

Am si eu o intrebare cu privire la persoana desemnata sa completeze si respectiv sa transmita REVISAL-ul: Administratorul unei societati se poate desemna pe sine prin decizie scrisa pentru a transmite registrul de evidenta a salariatilor??

Va multumesc.

Potrivit art.2 alin.5 din HG nr.500/2011 , completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.
Prin urmare, avand in vedere principiul ”unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem”, angajatorul se poate desemna pe sine insasi sa completeze si sa transmita REVISAL-u.

Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspunsuri.
poate sa transmita administratorul chiar daca nu are calitatea de angajat?
Bineinteles.

Alte discuții în legătură

Revisal ORIONIMPEX ORIONIMPEX Administratorul firmei are dreptul sa transmita revisalul? (vezi toată discuția)
Firma noua rrramor rrramor Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa faca administratorul unei firme (unic angajat) pentru a putea inregistra contracte de munca? Ce solicita la ITM? ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata pentru transmitere revisal mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: avem doua firme cu acelasi administrator si o singura persoana desemnata pentru transmiterea datelor in Revisal. ... (vezi toată discuția)