avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma noua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma noua

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa faca administratorul unei firme (unic angajat) pentru a putea inregistra contracte de munca? Ce solicita la ITM? poate sa completeze el revisalul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 22 Decembrie 2014
HG 500/2011
art.2(5)Completarea şi transmiterea registrului se fac de către una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisă de către angajator.

Puteti si dvs sa completati si sa transmiteti ReviSal, respectand articolul de mai sus.
Dar, inainte de a ajunge la transmiterea lui, trebuie sa mergeti la ITM sa depuneti ReviSal intai pe CD , pentru a putea lua parola.:) Trebuie sa stiti sa intocmiti corect un CIM si mai ales sa stiti cum functioneaza ReviSal, pentru ca amenzile pentru erori sunt marisoare...va recomand sa faceti si o lectura atenta a HG 500/2011 :)
Ultima modificare: Luni, 22 Decembrie 2014
ela david, utilizator
HG nr.500/2010 nu distinge ce calitate are persoana care poate completa si transmite REVISAL-ul pentru angajatorul sau .. prin urmare, administratorul poate completa si transmite REVISAL-ul .. in acest sens, se va emite o decizie pe numele sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare in revisal ela1987 ela1987 Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie: in cazul unui SRL administratorul poate opera in revisal fara a fi nevoit sa incheie un contract ... (vezi toată discuția)
Revisal ORIONIMPEX ORIONIMPEX Administratorul firmei are dreptul sa transmita revisalul? (vezi toată discuția)
Transmite revisal roxana.f roxana.f Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la persoana desemnata sa completeze si respectiv sa transmita REVISAL-ul: Administratorul unei societati se poate ... (vezi toată discuția)