avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Administratorul firmei are dreptul sa transmita revisalul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 1 Aprilie 2016
Prin art.2 alin.5 din HG nr.500/2011 s-a prevazut ca , completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.

Prin urmare, avand in vedere principiul ”unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem”, administratorul poate fi desemnat sa completeze si sa transmita REVISAL-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmite revisal roxana.f roxana.f Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la persoana desemnata sa completeze si respectiv sa transmita REVISAL-ul: Administratorul unei societati se poate ... (vezi toată discuția)
Calificare pentru a putea transmite revisalul ? jordella jordella Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa detin o calificare pentru a putea completa si transmite date in REVISAL. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Firma noua rrramor rrramor Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa faca administratorul unei firme (unic angajat) pentru a putea inregistra contracte de munca? Ce solicita la ITM? ... (vezi toată discuția)