avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel

cum se face apel contra sentintei judecatoresti
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 19:31, 10 Februarie 2015
Hotararile date in prima instanta pot fi atacate cu apel in termen de 30 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesie a unei hotarari judecatoresti elenaisaicu elenaisaicu Buna ziua, Va rog mult sa ma lamureasca cineva cum e cu intrarea in posesia unei hotarari judecatoresti a carei solutii a fost data in 22.02 si nu am primit-o ... (vezi toată discuția)
Hotărârea instanței de fond îmi este favorabilă, dar poate fi atacată cu apel în 30 de zile. ce trebuie să fac în continuare? costel5 costel5 Am o hotarare emisa de intanta de fond favorabila mie. Aceasta poate fi atacata cu apel in 30 de zile. Daca nu va fi atacata in 30 de zile ce se intampla? ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort bianca20 bianca20 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu descifrarea unei sentinte de divort, comunicata prin posta la data de 20.06.2011. Infatisarea a avut loc in ... (vezi toată discuția)