avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce obligatii imi revin? Am fost condamnat cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce obligatii imi revin? Am fost condamnat cu consemnare

am fost condamnat la consemnare la sfarsit de saptamana si sa urmez un curs de scoala sau formare profesionala.....etc va rog sa imi spuneti ce obligatii imi revin
Cel mai recent răspuns: ContSters314401 , utilizator 21:27, 10 Februarie 2015
Buna seara,

(1) Măsura educativă a consemnării la sfârşit de săptămână constă în obligaţia minorului de a nu părăsi locuinţa în zilele de sâmbătă şi duminică, pe o durată cuprinsă între 4 şi 12 săptămâni, afară de cazul în care, în această perioadă, are obligaţia de a participa la anumite programe ori de a desfăşura anumite activităţi impuse de instanţă.
(2) Supravegherea se face sub coordonarea serviciului de probaţiune.

Toate obligatiile impuse de instanta vor fi cuprinse in sentinta ce vi se va comunica.

Supravegherea executării obligaţiilor impuse de instanţă se face sub coordonarea serviciului de probaţiune.


O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu știu ce să fac, am nevoie de dumneavoastră - elev implicat în acte de violență George2333 George2333 Bună seara! Acum câteva luni, am lovit pe cineva cu o țeavă, eram la un bar și s au certat niște prietenii cu alți din altă parte și un băiat mi a ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu condamnati ElenaQB ElenaQB Buna seara , as dori sa stiu care sunt procedurile schimbarii de domiciliu in cazul persoanelor condamnate . O seara buna ! (vezi toată discuția)
Executarea pedepselor albulescu albulescu Buna seara,as doti sa stiu daca in noul cod penal este vreo modificare a anului juridic de executare a pedepselor privative de libertate,multumesc. (vezi toată discuția)