avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... 392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

392B

O I.F. trebuie sa depuna 392B ( neplatitoare de tva ) ? Daca da la cifra de afaceri ce se completeaza mai exact ? Valoarea incasarilor din registru jurnal incasari si plati ?

Multumesc mult !
Ultima modificare: Marți, 10 Februarie 2015
HugoM, utilizator
Cel mai recent răspuns: ciprianism , utilizator 09:04, 11 Februarie 2015
Da, se depune de toti agentii economici. La rubrica "cifra de afaceri" se inscriu valoarea incasarilor din Reg de incasari si plati.
atentie, cifra de afaceri reprezinta tot ce ai emis in 2014, este posibil ca in rjip sa ai si facturi emise in 2013 si incasate in 2014 ! vezi ce ai pe jurnalul de cumparaturi acolo ai tot ce ai emis in 2014 !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b Tessy Tessy As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator: - PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)
Program de completare 392b pfi ewr ewr 1. trebuie sa astept sa apara pe site varianta de declaratie 392b cu anul 2013 deja completat? anual se afiseaza o alta versiune pina in 25 februarie? 2. pt ... (vezi toată discuția)
Obligatie intocmire registru de vanzari/cumparari cristian_conea cristian_conea Pt. un PFA / Intrepr.Individ. neinregistrat in scopuri de TVA este obligatorie completarea registrului de cumparari si vanzari? (vezi toată discuția)