avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prescriere amenzi de circulatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prescriere amenzi de circulatie

buna ziua
cumnatul meu este taximetrist, a castigat ceva amenzi de circulatie de-a lungul timpului:)), sunt usor nedumerit dupa ce am vazut instiintarea de plata de la directia de taxe si impozite a lui.omul a platit mare pare a amenzilor dar in 2003 au ramas 3 neplatite in 2004 5 neplatite in 2006 2 amenzi, ma rog sunt sume in jur de 50-100 ron,cele din 2008-2009 -2010 sunt in jur de 150 ron. fiecare ,adunate din 2003 sunt cam 4000 ron. pana in prezent.Mi-a spus ca a platit din ele la CEC pana prin 2002-2004 de dupa asta a achitat la taxe si impozite.Notificari i-au venit pe toate amenzile din 2013-2014 pe care le-a platit, pe celelalte nu au fost facute notificari sumele fiind mici, nu inteleg de ce dupa atatia ani trimit toate amenzile odata, nu puteau trimite si anul trecut si acum 10, 9,8 ani sa plateasca impozitul la inceput de an? cum pot rezolva ? chitantele amenzilor achitate nu le mai are sunt totusi 12-13 ani de atunci.
va multumesc anticipat pentru indrumare
Cel mai recent răspuns: unull , utilizator 03:19, 11 Februarie 2015
nu, in 18 ani de conducere am luat 8 amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie platita figureaza in evidentele primariei Georgian3 Georgian3 Buna ziua, In 2008 am avut un eveniment rutier, in urma caruia am fost amendat de politie cu suma de 200 ron. In termenul legal am platit la CEC 50% din ... (vezi toată discuția)
Amenda platita la agentul de circulatie in 2011, executare silita in 2015 - heeelp luc1kws luc1kws Buna ziua, va cer ajutorul legat de o amenda achitata la agentul de circulatie in Prahova, in 2011. atunci stiu ca agentul mi-a spus ca nu mai e necesar sa ... (vezi toată discuția)