avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Debransare Radet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Debransare Radet

Buna ziua,

Suntem locatarii unui bloc ,o scara de 10 apartamente.Am optat ptr incalzirea pe gaze,am depus cerere de debransare la radet,au venit ne-au luat aparatele de la subsol urmand sa ni se aprobe debransarea,era o chestiune de timp.In acest timp noi ne-am pus gaze,ne incalzim cu gaze.Dupa ce ne-au luat aparatele au zis ca nu ne mai aproba debransarea ptr ca asociatia are datorii(scara noastra nu avea),acum am fost informati ca suntem amendati toti locatarii cu cate 500 lei,ptr ca ne-am deransat illegal.Am fost sfatuiti sa-i actionam in judecata.Nu vom pierde financiar mai mult daca ai vom actiona in judecata?Dumneavoastra ce ne sfatuiti.
Va multumim anticipat.

Alte discuții în legătură

Racordare la congaz Geo_88 Geo_88 Bună seara.Sunt locatar al unui bloc din orasul Cta si din luna martie si până in prezent m-am luptat pentru a mă racorda la CONGAZ,în scopul de a aduce ... (vezi toată discuția)
Cereri racordare gaze si debransare radet constanta simona_12 simona_12 Buna ziua! Suntem proprietarii unui apartament situat in scara (scara C) unui bloc al carei furnizor de energie termica este RADET Constanta. Dorim sa demaram ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)