Bună seara.Sunt locatar al unui bloc din orasul Cta si din luna martie si până in prezent m-am luptat pentru a mă racorda la CONGAZ,în scopul de a aduce coloana de gaze pe scara blocului,doar pentru racordare la aragaz nu şi pentru încălzire,acest pas urmând a-l face ulterior.Problemele au îinceput să apară în momentul în care CONGAZ nu a putut să înceapă lucrările datorită faptului că RADET Constanta,nu ne-a aprobat branşamentul la gaze,pe motiv că asociaţia de propietari(ce cuprinde 7 blocuri cu scările respective) are datorii la RADET.
Mentionez că blocul în cauză(ce cuprinde 2 scări) nu figurează pe listele asociatiei de propietari si ale RADET-ului cu datorii(adică 0 datorii).Acesta este motivul invocat de RADET că nu dă aviz la CONGAZ pt racordarea la blocul în cauză.Totodată mentionez că unele blocuri din această asociatie au primit AVIZ de racordare la CONGAZ,în ciuda faptului ca figurau cu DATORII iar blocul în cauză fără datorii nu are aviz de racordare la gaze.
Ce este de făcut în situatia de faţă pentru a primii avizul de la RADET???
Cui trebuie sa ma adresez în situatia de faţă ??
Cu respect,vă multumesc! Aştept răspuns.
Trebuie sa va interesati in primul rand daca intre perioada in care scarile cu datorii au putut sa se debranseze si perioada actuala nu a aparut vreo HCL prin care se interzic debransarile de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice.
Daca nu exista o asemenea HCL atunci aveti doua solutii care mai de care mai anevoioasa, dar cu rezultate posibil diferite:
- sa asteptati ca asociatia de proprietari sa-si achite restantele catre RADET. Pana atunci sa insistati totusi la furnizor pentru debransare;
- sa va faceti asociatie de proprietari pe cele doua scari unde vreti sa trageti conducta CONGAZ, desprinzandu-va din asociatia mare, si apoi sa va debransati total de la RADET.
Radet constanta
Sorinv62
Buna ziua
Locuiesc la bloc si anul acesta am vrut sa ma bransez la Congaz, dar Radet Constanta nu doreste sa-mi elibereze avizul favorabil de ... (vezi toată discuția)
Racordare congaz
almy1995
Am inaintat actele pentru racordarea la Congaz si am primit acordul de la Congaz, dar acum Radetul imi pune piedica cerandu-mi tot felul de acte pe care nu le ... (vezi toată discuția)