avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... racordare congaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

racordare congaz

Am inaintat actele pentru racordarea la Congaz si am primit acordul de la Congaz, dar acum Radetul imi pune piedica cerandu-mi tot felul de acte pe care nu le pot obtine, cum ar fi certificatul de urbanism pe asociatie. Congazul nu ma ajuta in niciun fel ce pot face? Am platit tot ce trebuie, deja am instalatia in casa si teava pe scara, tot ce mai trebuie este casuta de gaze si teava care trebuie adusa pana in fata scarii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:00, 5 Septembrie 2012
Acte necesare

Documentele necesare privind racordarea la reţeaua de distribuţie gaze naturale:

Persoane fizice:

completarea unei cereri tip, formular care se găseşte la Biroul de Relaţii cu Publicul al S.C. CONGAZ S.A. la care se va anexa următoarele documente:
Pentru cei care locuiesc la case:
Pentru cei care locuiesc la bloc:

-tabel nominal cu locatarii care sunt de acord cu instalarea coloanei de gaze naturale pe casa scării şi pe alte părţi comune (50% + 1), completat cu nume, număr apartament, CNP, semnătură şi stampila asociaţiei de proprietari;
-abel nominal cu locatarii care participă la plata tarifului de racordare si a coloanei pe casa scării, completat cu nume, număr apartament, CNP, semnătură şi ştampila asociaţiei de proprietari;
în cazul în care sunt avizate proiectele de branşament şi coloana pe casa scării, viitorii solicitanţi vor aduce şi acceptul persoanelor care au participat la plata lucrărilor iniţiale, semnat şi parafat de asociaţie.

Aveti avizate proiectele de bransament si coloana pe casa scarii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la congaz Geo_88 Geo_88 Bună seara.Sunt locatar al unui bloc din orasul Cta si din luna martie si până in prezent m-am luptat pentru a mă racorda la CONGAZ,în scopul de a aduce ... (vezi toată discuția)
Este necesara obtinerea autorizatiei de construire pentru instalatia de utilizare (coloana de gaze )de pe casa scarii? mioara_gheorghe mioara_gheorghe Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul ... (vezi toată discuția)
Bransament apa rece din coloana blocului(dupa apometru apa nova) abrassu abrassu Buna ziua Locuiesc intr-un bloc tip vila,pe scara sunt 11 apartamente cu al meu,de ceva vreme numai am presiune la apa rece,sunt singurul cu aceasta ... (vezi toată discuția)