avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor adeverinta pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor adeverinta pensie

Buna ziua,va rog sa ma ajutati in lamurirea unor probleme legate de vechime in campul muncii si calculul punctului de pensie: 1 am lucrat dupa absolvirea liceului -in baza unei repartitii-la Tch Arges Olt Pitesti punct lucru Barajul Pecineagu din luna Iulie1979-martie 1980( cand m-a incorporat pt satisfacerea stagiului militar) nu mi-a facut carnet de munca,am trimis o cere la dansii cu confirmare de primire-am primit confirmarea si astept . Aceasta vechime ma ajuta la marirea vechimii pt a putea iesii mai devreme la pensie? 2 o perioada de multi ani (iulie 1981 si pana s-a introdus evidenta electronica) am lucrat program prelungit respectiv (10,12h) si in acorg global,am scos o adeverinta pe aeasta perioada (lipsesc mai multi ani,mi s-a motivat ca nu exista in arhive).Adeverinta specifica castigul nu si perioada lucrata peste programul de 8h zilnic. Mentionez ca acest program era din martie pana in octombrie noiembrie. 3 daca nu primesc adeverinta(se merita sa-i chem in instanta,se practica?) 4 pentru a lua in calcul celelalte adeverinte cu castigul din acord global trebuie sa ajung in instanta (au mai fost cazuri s-au castigat procese?) mi s-a raspuns verbal ca nu sunt sporuri cu caracter permanent,m-ar ajuta la cresterea punctului de pensie cred. 5 sunt inca angajat, nascut la 23 08 1960 si mai am aproximati 11ani si ceva de grupa a2a. Va multumesc cu respect

Alte discuții în legătură

Vechime pensie raducanu71 raducanu71 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatorul raspuns: o persoana a lucrat la CAP cand avea varsta de 12, 13 si 14 ani. Are adeverinta in acest sens cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o adeverinta de vechime in munca incepand din ... mariosfle mariosfle cum pot obtine o adeverinta de vechime in munca incepand din 1981 Sunt medic stomatolog si am activat in diferite locatii Nu m carte de munca Multumesc (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensionare ionilie2013 ionilie2013 barbat 51 ani am lucrat 18 ani in grupa 1 intre 1982-2005 si as dori sa stiu daca se mai calculeaza varsta de pensionare prin scaderea cu 6 luni la an pentru ... (vezi toată discuția)