avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Estimare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Estimare pensie

Sunt pensionat gr 2,am 24.90543,indice de corectie1,06,stagiu potential 9ani11luni,23 zile punctaj mediu anual o,71158,25ani,7 zile vechime pe cartea de munca. Fata de pensia actuala de 670 lei ,daca puteti sa faceti o estimare,cu cate procente ar fi pensia definitiva mai mare.Cu stima ,adi s.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:10, 11 Februarie 2015
Cele postate nu sunt in regula.
Ori punctajul mediu anual,ori cuantumul pensiei.
Probe:
-La un punctaj mediu anual de 0,71158,corespunde o pensie in cuantum de 591 de lei
La o pensie in cuantum de 690 de lei,corespunde un punctaj mediu anual situat intre 0,80583 si 0,80703

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala !!! COSTELBADESCU COSTELBADESCU Buna ziua ! Detin o pensie de invaliditate gr. 3 in suma de 1897 lei corespunzatoare a unui punctaj mediu de 1.89 puncte. Nr. total de puncte realizate este ... (vezi toată discuția)
Calculul punctului de pensie aurelaurelaurel aurelaurelaurel buna ziua as dori sa stiu ce punctaj am dupa ce se face calculul dupa datele expuse de mine in text dupa decizia de pensionare Total stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia de invaliditate gr 1 cu insotitor,la pensie ... Nadira Escu Nadira Escu Trecerea de la pensia de invaliditate gr 1 cu insotitor,la pensie de varsta. Sunt pensionata de invaliditate gr 1 cu insotitor din 1998. In 2018 am implinit ... (vezi toată discuția)