avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lntrebare caracterizare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

lntrebare caracterizare

Sotul meu este la penitenciar si are proces in instanta pentru schimbarea regimului de executare.Eu am facut o adresa catre inspectoratul judetean de politie din orasul nostru pentru a-i elibera o caracterizare si m-i s-a spus ca nu se fac asemenea acte?Spuneti-mi va rog frumos daca se poate sau nu obtine o caracterizare de la politie sau trebuie instanta sa ceara caracterizarea sotului institutului care l-a cercetat pe sotul meu,asa cum mi-a zis domnul cu care am discutat la inspectorat.

Alte discuții în legătură

eliberare conditionata recurs tribunal melinaR melinaR buna nepotul meu a intrat de doua ori in comisia de elibrarii conditionate a fost respins prima de 6 luni si cea de a doua tot 6 luni a facut contestatie si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare-cazier marioo marioo Salut.Am nevoie de ajutor,mai bine zis sa fiu indrumat sau sfatuit.In 1991am suferit o condamnare de 3ani si 6luni pentru vanzare de piese auto rezultate din ... (vezi toată discuția)
Nulitate citatie liliaxinte liliaxinte Problema este urmatoarea: Am primit 2 citatii, mai intai pe numele sotului meu(citatie care care avea cateva elemente lipsa:calitatea in care era chemat; ... (vezi toată discuția)