Problema este urmatoarea:
Am primit 2 citatii, mai intai pe numele sotului meu(citatie care care avea cateva elemente lipsa:calitatea in care era chemat; semnatura celui care a intocmit, indicarea obiectului cauzei).Citatia a fost data unui vecin.
Apoi am fost citata eu , in resedinta de judet , nu in localitatea in care domiciliez( la sediul politiei judetene).Citatia a fost pusa in usa, si mi-a fost inmanata de un vecin.
Mentionez , ca ulterior am aflat ca amandoi , si eu , si sotul meu eram citati ca martori intr-o cercetare penala .
Am aflat ca alte persoane , aflate in situatia mea(de a fi martori in acest dosar penal) , au dat declaratii in orasul de domiciliu, respectiv in institutia unde a lucrat peroana cercetata penal.
Care sunt consecintele neprezentarii mele(nici nu am inteles exact data , de pe citatie), deoarece nu pot pleca de la servici.
De asemenea pot face o plangere pentru abuz, in legatura cu faptul ca sunt chemata , numai eu la sediul Politiei judetene, in timp ce persoanele aflate in aceeasi situatie au dat declaratii la sediul institutiei(care de altfel este parte vatamata in procesul penal respectiv).
Mentionez ca domnul de la politia judiciara a carui nume era pe citatie avea toate datele mele;telefoane, adresa de domiciliul , adresa locului de munca , etc(datele au fost cerute la sediul institutiei mai sus mentionate si au fost furnizate).
Nu stiu cat am fost de clara, insa daca ma poate ajuta cineva mai pot oferi detalii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
Carmen Muraru , Avocat
08:10, 11 Noiembrie 2009