avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sesizare-prezentarea in fata organelor de cercetare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sesizare-prezentarea in fata organelor de cercetare

Buna ziua.Pentru plangeriile despuse in alt oras diferit de cel in care paratul are domiciliul,care este procedura ?Trebuie sa se deplaseze la sectia unde a fost depusa plangerea sau este chemat la organul de cercetare din raza domiciliului?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:41, 24 Martie 2019
Aici unde ati postat sunteti in aria de civil, si se pare ca problema dvs este una din materie penala.
Cat priveste audierea, sa spunem a faptuitorului (nu a paratului), in functie de aprecierea organului judiciar, acesta va fi citat si dupa caz adus cu mandat in vederea audierii, fie la organul care instrumenteaza dosarul, fie prin comisie rogatorie, insa regula este prima situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate citatie liliaxinte liliaxinte Problema este urmatoarea: Am primit 2 citatii, mai intai pe numele sotului meu(citatie care care avea cateva elemente lipsa:calitatea in care era chemat; ... (vezi toată discuția)
Audiere martor/inculpat laur2013 laur2013 In ce conditii un martor poate fi audiat la domiciliul acestuia daca sectia de politie este din alt judet? In ce conditiipoate fi audiat un inculpat daca ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie rrocambole rrocambole O persoana este chemata( citata) ca martor intr-un proces penal la Bucuresti. Distanta de la localitatea de domiciliu a persoanei pana la Bucuresti este de ... (vezi toată discuția)