avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului legator manual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului legator manual

Daca poate cineva sa ma ajute cu Fisa Postului pentru meseria de Legator Manual. Va multumesc anticipat!

Adresa de mail este : marianaanton2007@yahoo.com.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 11 Februarie 2015
Vedeti aceste link-uri :
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise post DraganMadalina DraganMadalina am si eu nevoie urgenta de fise post pentru administrator societate si pentru legator manual,,,,,,daca ma puteti ajuta va rog sa imi trimiteti la adresa de ... (vezi toată discuția)
Avertisment itm-sanatate si securitate in munca biancaga biancaga Hello all! In urma unui control de la ITM la firma la care lucrez (IT-software), am primit un avertisment pentru fisele de post la 2 dintre categoriile de ... (vezi toată discuția)
Fisa post drujbist si tehnician silvic ciuvicag ciuvicag va rog sa imi trimiteti si mie pe adresa de mail ciuvicag@yahoo.com fisa postului de drujbist si tehnician silvic. va multumesc! (vezi toată discuția)