avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... tamponare,il dau in judecata pe invinuit
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

tamponare,il dau in judecata pe invinuit

am onoarea sa salut pe toti APARATORII PATRIEI,si sa le multumesc pt ca exista,fiecare dupa meritele proprii,dupa caz.
Va rog sa ma ajutati cu problema mea.
Miam gasit masina lovita in fata blocului,in fata mea alta masina,si ea lovita. Am luat legatura cu el,mi a spus ca el a gasit un nr de tel in parbriz,eu nu. Am sunat si eu la acel numar,individ u nerecunoscand fapta. Mam tinut de el,am aflat unde sta,am vazut masina impreuna cu politia,etc. El in continuare nu si nu. Pana la urma am primit de la pol proces verbal in care individu recunoaste fapta. Eu vreau sa l dau in judecata si sa i cer daune pentru: avarie,faptul ca masina nu va mai fi ca inainte,va rugini dupa reparatie in locurile unde se intervine,eu ma aleg cu nervi,stres timp pierdut si cu anketa,sa l caut,si cu reparatia. Iar eu in tot timpul asta nu am masina. CINE MA DESPAGUBESTE CU ACESTE PAGUBE ? va multumesc frumos,si va rog sa ma luminati. Stima!!!
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 19:04, 11 Februarie 2015
Buna ziua!

Faptasul are asigurare?

Cu stima.
Daca avea asigurare RCA va despagubeste asiguratorul iar daca nu si dvs nu aveti Casco va adresati Fondului de Protectie al Victimelor Strazii ! Daca dati in judecata vinovatul tot asiguratorul va plati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gasit masina lovita in fata casei, cum procedez? cata-bog cata-bog Buna ziua. Mi-am gasit masina ce era parcata in fata casei, lovita si zgariata. Nu stiu cine a lovit-o deci nu o pot repara pe asigurarea vinovatului. Eu am ... (vezi toată discuția)
Reparatii auto / rca crinasliviu crinasliviu masina mi-a fost avariata in parcare. detin dovada de reparatii de la politie. aripa din spate stanga si partea din spate cu tot cu porbagaj serios ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in aceasta situatie ? aysel8993 aysel8993 buna ziua . in data de 23 aprilie 2011 mi.am gasit autoturismul marca volvo v50 avariat in fata porti. in urma sesizarilor de la politie a fost gasit vinovatul ... (vezi toată discuția)