avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Act aditional antecontract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Act aditional antecontract de vanzare-cumparare

In cazul in care actul aditional al unui antecontract de vanzare-cumparare a expirat si nu-l mai prelungesc, pot pierde avansul dat proprietarului?
De asemenea pretul actului aditional intra in valoarea totala a contractului de vanzare cumparare?
Cel mai recent răspuns: serena82 , utilizator 14:20, 17 Februarie 2015
A expirat perioada in care trebuia sa cumparati?
Pretul achitat odata cu semnarea antecontractului se va scadea din suma totala pentru care se efectueaza vanzarea.
CristinaPaisa ,

Inca nu, dar va expira curand si nu stiu daca proprietarii vor mai dori sa prelungeasca antecontractul, din cauza intarzierilor la programul prima casa. As vrea sa stiu daca ar fi o problema sa nu mai prelungesc antecontractul si sa semnez direct contractul de vanzare-cumparare. Ce riscuri ar fi?
barnea ,

Multumesc pentru raspuns, dar as vrea sa stiu daca acest lucru e valabil si pentru suma achitata la prelungirea antecontractului.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Nu poate sa ma ajute nimeni cu niste lamuriri va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate incheiere act aditional Ionut Moncea Ionut Moncea Buna ziua, Doresc sa cumpar un loc de parcare, am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare care a expirat in luna Noiembrie 2017 dar nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Antecontract recuperare avans SimionDaniela! SimionDaniela! Buna ziua! Am semnat un antecontract pt cumpararea unui apartament care a avut termen de expirare 5.12.2022. Proprietarii au fost de acord sa prelungeasca ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)