avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... INREGISTRARE AUDIO VIDEO A SEDINTEI
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

INREGISTRARE AUDIO VIDEO A SEDINTEI

BUNA SEARA . NU AM AVOCAT , ASADAR NU AM STIUT CA POT CERE INTEROGATORIU SI MARTORILOR PARTII ADVERSE . AM DEPUS INSTANTEI DOAR INTEROGATORIUL PT RECLAMANTA . TOTUSI AM INDRAZNIT SA PUN VERBAL TREI INTREBARI ACELOR MARTORI DAR INSTANTA NU A CONSEMNAT NIMIC DIN CE AM INTREBAT EU SI RASPUNSURILE ACELOR MARTORI . ACELE RASPUNSURI ELUCIDAU MULT PROBLEMA DIN DOSAR POT CERE INREGISTRAREA AUDIO-VIDEO A SEDINTEI ? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: andreyskysky , utilizator 13:29, 15 Februarie 2015
Ati citit incheierea de sedinta? Nu stiu daca se fac inregistrari video, am auzit numai de varianta audio pana acum.
Conform Regulamentului nr. 212/8 din 18 iunie 2009 privind inregistrarea audio digitala a sedintelor de judecata, aprobat prin Hotararea Consiliului Superior al Magistraturii, capitolul 8.1., participantii la proces au dreptul la o copie de pe inregistrarea audio a sedintei de judecata. Formulati cerere catre presed. inst. si veti primi transcrierea sedintei.
Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2015
ralu_k79, utilizator
am citit incheierea de sedinta . tocmai deaceea v-am spus ca cele mai inportante intrebari adresare de mine verbal unuia din martori nu a fost consemnat.
Formulati atunci cerere catre presed. inst.

[ link extern ]
daca solicit presedintelui de instanta inregistrarea audio-video a sedintei de judecata , va trebuii sa achit ceva bani ? se plateste acest serviciu , si daca da cat ar costa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sedinta contencios geo-vem geo-vem Rog respectos cu urmatoarea intrebare,parte intr-un dosar de contencios pot solicita inregistrarea sedintei de judecata?daca da, care este procedura?pe vechiul ... (vezi toată discuția)
Copie audio inregistrare sedinte judecata cosdep cosdep Buna ziua. Va rog, vreau sa fac cerere pentru eliberarea unei copii a inregistrarii audio a sedintei publice - se elibereaza asemenea copii? care este ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio-video sedinta mihaeladovleac mihaeladovleac In Apel pot cere sa se aduca inregistrarea unei sedinte in care un martor a dat o declaratie dar nu a fost consemnata de instanta ? Aceasta marturie elucida un ... (vezi toată discuția)