BUNA SEARA . NU AM AVOCAT , ASADAR NU AM STIUT CA POT CERE INTEROGATORIU SI MARTORILOR PARTII ADVERSE . AM DEPUS INSTANTEI DOAR INTEROGATORIUL PT RECLAMANTA . TOTUSI AM INDRAZNIT SA PUN VERBAL TREI INTREBARI ACELOR MARTORI DAR INSTANTA NU A CONSEMNAT NIMIC DIN CE AM INTREBAT EU SI RASPUNSURILE ACELOR MARTORI . ACELE RASPUNSURI ELUCIDAU MULT PROBLEMA DIN DOSAR POT CERE INREGISTRAREA AUDIO-VIDEO A SEDINTEI ? MULTUMESC.
Ati citit incheierea de sedinta? Nu stiu daca se fac inregistrari video, am auzit numai de varianta audio pana acum.
Conform Regulamentului nr. 212/8 din 18 iunie 2009 privind inregistrarea audio digitala a sedintelor de judecata, aprobat prin Hotararea Consiliului Superior al Magistraturii, capitolul 8.1., participantii la proces au dreptul la o copie de pe inregistrarea audio a sedintei de judecata. Formulati cerere catre presed. inst. si veti primi transcrierea sedintei.
Succes!
am citit incheierea de sedinta . tocmai deaceea v-am spus ca cele mai inportante intrebari adresare de mine verbal unuia din martori nu a fost consemnat.
daca solicit presedintelui de instanta inregistrarea audio-video a sedintei de judecata , va trebuii sa achit ceva bani ? se plateste acest serviciu , si daca da cat ar costa ?