avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... INFIINTARE FIRMA (insa cu putine probleme)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

INFIINTARE FIRMA (insa cu putine probleme)

Doresc infiintarea unei firme de consultanta.Insa problema este urmatoarea..:in anul 2008(chiar inainte de aparitia crizei)am facut un card la banca,de genul acela cu 3 salarii avans pe card(val.totala 200 mil,avand sal.f mare pe cartea de munca..).bineinteles ca.datorita crizei,banii s-au dus,la fel si locul de munca bine platit,iar banii nu am mai avut cum sa-i pun inapoi pe card..
Ideea este ca acum doresc infiintarea unei firme de consultanta,in contul careia urmeaza sa primesc bani pentru derularea unor proiecte.Insa anul trecut(2014,luna septembrie)la ultimul loc de munca,au fost trimise niste documente cu sentinta incheiata in anul 2013 luna octombrie(fara cale de atac)in care se dispune executarea silita (respectiv poprirea din salariu,acest lucru dupa aprox 5 ani de cand nu am inapoiat banii pe card.desi am inteles ca dupa 3-5 ani se prescrie datoria)Tin sa mentionez ca la acea data oricum numai eram angajata la acel loc de munca.
Dupa acest scurt rezumat,urmeaza intrebarea mea..Daca infiintez aceasta firma pe numele meu,insa banii intra in contul firmei,repet pentru derularea unor proiecte,consultanta,etc)va putea banca la care am datorie sa blocheze contul firmei respective si sa puna poprire pe banii respectivi?..
Va multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: AllexNicoll , utilizator 22:19, 11 Februarie 2015
Dacă acel cont este al firmei nu ar trebui să existe posibilitatea de poprire a contului pentru datoria dvs.
Va multumesc pentru raspuns.Deci nu pot pune poprire pe contul societatii,indiferent ca eu sunt administratorul firmei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare problemă- comision retragere ivascu09 ivascu09 Mă numesc Ivaşcu Aurora Mihaela şi am o problemă legată de o poprire. La firma care lucrez mi se dă salariul pe card. Sunt divorţată şi am în ... (vezi toată discuția)
Poprire cont firma Dragos2323 Dragos2323 Buna ziua, Numele meu este Andrei Dragos si am si eu o mica problema. Acum 5 ani am luat un credit de la BRD (pe vremea aia fiind persoana fizica) am ramas ... (vezi toată discuția)
Poprire cont mickeysol mickeysol Buna ziua! Am tot cautat pe site un raspuns la problema mea si tot nu sunt lamurit, va rog sa ma ajutati. Am facut un credit pentru nevoi personale acum 5 ani ... (vezi toată discuția)