avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont firma
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont firma

Buna ziua,

Numele meu este Andrei Dragos si am si eu o mica problema. Acum 5 ani am luat un credit de la BRD (pe vremea aia fiind persoana fizica) am ramas fara loc de munca si nu am mai putut sa platesc rata. Parintii mei au fost urmariti de anumiti indivizi ai firmei de recuperari, acestia au ajuns si la vecinii mei carora le-au pus tot fel de intrebari, etc.
Acum in 2017 am infiintat un SRL si am contul de firma la banca ING. Astazi am fost instiintat prin sms de catre Banca Transilvania ca mi sa pus poprire pe contul de persoana fizica.
Doresc sa va intreb daca exista posibilitatea sa mi sa puna poprire si pe contul de firma in acest caz. Banuiesc ca nu ar trebui sa se intample asta deoarece cand am luat creditul eram persoana fizica, acum sunt persoana juridica sis tiu ca sunt doua entitati diferite.
Daca se poate face poprirea pe contul de persoana juridica, atunci va rog sa-mi comunicati in temeiul carei legi.

Va multumesc anticipat!

Dragos Andrei
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:55, 7 Iulie 2017
Una-i una si alta-i alta ! In mod normal nu se poate pune poprire pe contul firmei. Datoria este a unei persoane fizice si nu a firmei. Din pacate cunosc destule cazuri in care s-a abuzat, mai ales daca a fost vorba de cont la aceasi banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)
Abuz cred? carmenatila carmenatila Buna ziua ,stiam ca am de platit suma de 11 lei la finante ,din comoditate nu am platit recunosc ,e vina mea , dar am primit o adresa de poprire pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont de salariu ionutcn ionutcn In anul 2011 mi s-a pus poprire pe contul de salariu la raifeissen...aveam -14000 de lei in cont, a fost vorba de o inselaciune, s-a facut un credit pe numele ... (vezi toată discuția)