avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa resurse umane
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa resurse umane

Buna ziua, poate un PFA (COD CAEN 7830) sa intocmeasca acte contabile (nu sa semneze) la o institutie publica, care la randul ei este subordonata primariei, ( primaria avand angajat contabil in conformitate cu Legea 82/91, cu modificarile ulterioare). Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa resurse umane FELI2015 FELI2015 Buna ziua, am absolvit cursul de inspector resurse umane si as dori sa stiu: 1. daca pot sa ma autorizez ca si PFA pe baza diplomei obtinute 2. ce pasi ... (vezi toată discuția)
Revisal ADI290 ADI290 Un expert contabil,PFA,care a obtinut certificat de inspector resurse umane,avand un contract de prestari servicii de contabilitate cu o societate,pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! as dori sa stiu daca se poate sa fii si zilier si ... Adriansky Adriansky Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate sa fii si zilier si sa fii freelancer cu intreprindere individuala sau PFA in acelasi timp .Am conventie civila ca si ... (vezi toată discuția)