avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scolioza-motiv pentru a nu fi inrolat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scolioza-motiv pentru a nu fi inrolat

Buna ziua!Sunt un tanar de 28 ani,sufar de scolioza si cifoza.Sunt considerate acestea ca boli pentru care sa nu fiu inrolat in caz de razboi?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? misife misife Sufar de artroza bilaterala la solduri, la genunchi, si coloana vertebrala si drept consecinta a acestora, s-a complicat si cu scolioza si lordoza. In ... (vezi toată discuția)
Persoanele incadrate in gradul 3 de invaliditate nu mai pot beneficia de grad de handicap accentuat? Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cineva sa clarific urmatoarea problema. Am fost incadrata in gradul de handicap accentuat(martie 2011) data la care ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nicolacorina nicolacorina am 37 ani si sufar de dubla scolioza lombara gradul 4, unghi cob de 60gr.am certficat de persoana cu handicap mediu si un stagiu de cotizare la pensie de 4 ani ... (vezi toată discuția)