avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

Am mostenit, alaturi de un verisor, de la bunicii nostrii paterni, o padure pentru care nu exista titlu de proprietate. Am aflat doar ca in anul 2007, acesta a intentat o actiune in justitie pentru stabilirea dreptului de proprietate privata. In calitate de parat in relatie cu Comisia judeteana a judetului respectiv, acesta a si obtinut dreptul asupra padurii. Sentinta a fost investita cu formula executorie tot in anul 2007. Ce inseamna acest lucru? Am fost exclusa ca mostenitoare? De unde pot afla mai multe informatii si ce mai pot face acum?
Cel mai recent răspuns: ContSters315143 , utilizator 09:52, 13 Februarie 2015
Nu prea inteleg cum poti intenta actiune "In calitate de parat in relatie cu Comisia judeteana"... Nu cumva a fost intervenient?
Scrie: plangerea petentului impotriva hotararii comisiei judetene". Nu prea vad importanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 18/1991a fondului funciar-sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila care nu este pusa in aplicare de primaria unei comune ... panteraadi panteraadi Cauza civila-Plangere pe art.11 ,alin.4 din Legea 18/1991 a Fondului Funciar,parti in cauza au fost petentul ,Primaria-Comisia Locala de aplic. a Legii18/1991 ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala dezinvestire.. sau tragere de timp? gabriella222 gabriella222 Buna ziua, As dori va rog frumos, sa am si eu un raspuns la povestea asta Cetateanul A depune la Judecatoria B , o cerere in calitate de reclamant prin ... (vezi toată discuția)
Buna. deci, primaria nu vrea sa ne elibereze un titlu de proprietate ... ChronosR ChronosR Buna. Deci, Primaria nu vrea sa ne elibereze un titlu de proprietate pentru terenul strabunicilor mei. Situatia sta in felul urmator: Bunicul meu patern, a ... (vezi toată discuția)