avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... exceptia lipsei calitatii procesuale pasive
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

exceptia lipsei calitatii procesuale pasive

Buna ziua
am pe rol la judecatoria Constanta un process prin care solicit anularea procesului verbal de contraventie , anularea dispozitiei de ridicare a autoturismului emis de Politia Locala Constanta si obligarea piritei Primaria Constanta l repararea prejudiciului cauzat prin emiterea dispozitiei de ridicare autoturism , solicitind restituirea sumei de 600 lei pe care am fost obligat sa o pltesc pe ridicarea autoturismului .
Mentione ca atitr dispozitie de ridicare cit si dispozitia de restituire a autoturismului au fost emise de primaria Constanta . Mentione z ca bani au fost plati la o SC SC litoral , dar in baza dispozitiei primariei Constanta
In calitate de emiten a castor acte primaria constanta are calitate procesuala pasiva de ce in intimpinare invoca ca nu au aceasta calitate ?
Cum sa ma apar cu privire la exceptia ridicata de ei
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Calitatea procesuala pasiva a u.a.t. in actiunea de anulare a autorizatiei de construire.buna ziua! am initiat o actiune in instanta fata de u.a.t a localitatii ... raducris77 raducris77 Buna ziua! Am initiat o actiune in instanta fata de U.A.T a localitatii reprezentata legal prin primar si fata de beneficiarul unei autorizatii de construire ( ... (vezi toată discuția)
Cerere neintemeiata - temei juridic inlocuit/abrogat alexdescro alexdescro Buna ziua, Am pe rol un proces in care am castigat si totusi nu am castigat. Am obtinut anularea procesului-verbal de contraventie si anularea procesului ... (vezi toată discuția)
Revendicare pe legea 10/2001 bge bge am cumparat un imobil in 1999 de la D.G.M.P.S. confiscat pt creante bugetare si scos la licitatie publica.In2001 pe baza legii10 vechii proprietari au ... (vezi toată discuția)