avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 220
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 220

Ma ajuta si pe mine cineva cu completarea declaratiei 220 din cedarea folosintei bunurilor ! Venit brut estimat 550 euro,de exemplu / cum se calculeaza suma in lei ? Cheltuieli deductibile estimate ce trec ? Venit net estimat ce trec ?
Cel mai recent răspuns: mariaandrea79 , utilizator 16:05, 12 Februarie 2015
mariaandrea79 a scris:

Ma ajuta si pe mine cineva cu completarea declaratiei 220 din cedarea folosintei bunurilor ! Venit brut estimat 550 euro,de exemplu / cum se calculeaza suma in lei ? Cheltuieli deductibile estimate ce trec ? Venit net estimat ce trec ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 bellefille bellefille Buna seara.Am nevoie de ajutor in legatura cu completarea Declaratiei 200,pentru venituri obtinute in 2014,pentru din cedarea folosintei bunurilor (cote ... (vezi toată discuția)
Impozitul din inchiriere imobiliara ContSters70318 ContSters70318 In cazul in care sursa de venit a unei persoane provine din dreptul de proprietate(chirie) iar valoarea acesteia nu depaseste venitul minim garantat,mai ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 220 neluchiru neluchiru Am inchiriat un apartament pe o perioada de 2 ani , incepand cu data de 1.03 si am cateva nelamuriri in legatura cu completarea declaratiei 220, astfel: -la ... (vezi toată discuția)