avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... JurisConsult sau Consilier Juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

JurisConsult sau Consilier Juridic

Buna ziua,
Urmeaza sa imi iau un job part-time si in contract scrie : jurisconsult COR 261102.Este corect sau trebuia consilier juridic?La ultima societate la care am fost angajata am fost incadrata pe consilier juridic.
Cel mai recent răspuns: Ionela Popescu , Consilier juridic 14:28, 12 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare functie ilegala in cim PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Mi s-a schimbat incadrarea din consilier juridic in jurisconsult, printr-un act aditional la CIM, care a fost inregistrat prin Revisal. La ... (vezi toată discuția)
Jurisconsult Laura_Lau Laura_Lau Buna ziua, In COR 2014 mai este prevazuta profesia de jurisconsult? Care este diferenta intre aceasta si cea de consilier juridic? Mai poti fi incadrat ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie in consilier juridic TEA TEA Buna, Sunt absolventa de drept din anul 2003 si pana acum am fost angajata la diverse societati pe diverse functii, inclusiv jurisconsult. Am debutat la ... (vezi toată discuția)