avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infintare PFA caen 6202
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infintare PFA caen 6202

Buna ziua
Pentru a infiinta un PFA cu codul " Caen 6202 - Activitati de consultanta in tehnologia informatiei " este suficient un curs de operator tehnici de calcul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: johnalexander , utilizator 23:21, 1 Martie 2015
Buna seara,


Pentru a infiinta un PFA avand obiectul principal de actvitate cod CAEN 6202 - Activitati de consultanta in tehnologia informatie, va trebuie sa aveti terminata facultatea de informatica t si puteti atasa la dosar diploma de licenta ori facultatea de economie plus un curs acreditat de programator.


O seara buna!
Buna dimineata
Nu este cazul de diploma de licenta.
Am doar un curs de operator tehnici de calcul.
Este de ajuns acest lucru sau exista vre-un artificiu legal?
Multumesc
Buna seara,
Aveti nevoie de studii superioare pentru CAEN 6202.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta pfa sau ii cu diplomele acestea un service it ? ordoglevente ordoglevente Buna ziua, Ma numesc ordog levente si am nelaurire privire cu infiintare unu PFA su II am nevoie da ajutorul dvs. 1. Pot infiinta pfa sau II pentru unul ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)