avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare cafea protocol
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare cafea protocol

Bună ziua,

Vă rog să-mi spuneți cum se înregistrează în contabilitate cumpărarea de cafea pentru servirea clientilor, cateodata a angajatilor, cumparat in ianuarie 2015, valoare totala 70 ron.
Am citit diverse pe site-uri, dar nu m-am lamurit:
- care este diferenta daca o inregistrez ca si protocol si nu că s-a cumparat pentru salariati?
- se plateste contributii sau nu, daca da ce contributii, si pe ce nume trec, deoarece sunt mai multi angajati?
- se include in statul de plata sau nu?
- TVA-ul este deductibil integral sau nu?
- si cheltuiala?
Rog si monografie contabila.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli protocol andy_vlad andy_vlad Buna ziua, In urma modificarilor din acest an, va rog frumos sa imi spuneti cum se inregistreaza o factura de protocol, in speta cafea cumparata lunar pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli protocol iuli-ana iuli-ana patronul vrea ca fiecare angajat sa poata bea o cafea si apa minerala in fiecare zi, cheltuielile le voi inregistra pe protocol 2 % , e corect. (vezi toată discuția)
Inregistrare factura capsule cafea miki24 miki24 Am incheiat un contract de comodat cu un furnizor de cafea. Obiectul contractului reprezinta furnizarea a folosintei cu titlu gratuit a unui aparat de preparat ... (vezi toată discuția)