avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare cafea protocol
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare cafea protocol

Bună ziua,

Vă rog să-mi spuneți cum se înregistrează în contabilitate cumpărarea de cafea pentru servirea clientilor, cateodata a angajatilor, cumparat in ianuarie 2015, valoare totala 70 ron.
Am citit diverse pe site-uri, dar nu m-am lamurit:
- care este diferenta daca o inregistrez ca si protocol si nu că s-a cumparat pentru salariati?
- se plateste contributii sau nu, daca da ce contributii, si pe ce nume trec, deoarece sunt mai multi angajati?
- se include in statul de plata sau nu?
- TVA-ul este deductibil integral sau nu?
- si cheltuiala?
Rog si monografie contabila.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli protocol andy_vlad andy_vlad Buna ziua, In urma modificarilor din acest an, va rog frumos sa imi spuneti cum se inregistreaza o factura de protocol, in speta cafea cumparata lunar pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli protocol iuli-ana iuli-ana patronul vrea ca fiecare angajat sa poata bea o cafea si apa minerala in fiecare zi, cheltuielile le voi inregistra pe protocol 2 % , e corect. (vezi toată discuția)
Inregistrare factura capsule cafea miki24 miki24 Am incheiat un contract de comodat cu un furnizor de cafea. Obiectul contractului reprezinta furnizarea a folosintei cu titlu gratuit a unui aparat de preparat ... (vezi toată discuția)