avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... lipsa fiscal inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

lipsa fiscal inmatriculare auto

buna ziua .. am cumparat o masina cu nr rosii din jud Bacau eu fiind din mures cel din Bacau mia dat toate actele ale masini am facut rar am declarato la primarie unde am si platit impozitul am platit taxa auto am platit asigurarea dar la politie la inmatriculari auto nu au vrut sa-mi ia actele pentru zic ei imi mai lipseste un fiscal al celui care a adus masina in tara si ia vanduto celui de la Bacau ce e de facut in cazul aceata cel de la Bacau spune ca nu I la dat ...cel care a adus masina sustine contrariul si nu vrea sa mai trimita altul ...ce ma sfatuiti sa fac
Toate taxele le am la zi dar nu ma pot folosi de masina din cauza ca numi ia actele la politie ...ms
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:39, 12 Februarie 2015
Ati gresit si acum nu stiu ce veti face!
Adevarul vi-l spun eu: ,,aducatorul" nu i-a dat certificat fiscal samsarului (cel ce a revandut autoturismul), pt. ca nu a scos niciun certificat fiscal si nu a scos pt. ca nu si-a declarat ,,activitatea" (care se numeste import de autovehicule uzate) la fisc.
Nici samsarul nu si-a declarat ,,activitatea" (intermediere/revanzare autovehicule uzate).
Daca aveti un contract de vanzare-cumparare incheiat cu samsarul puteti incerca sa-l actionati in instanta, dar... el va zice ca v-a dat certificatul fiscal... nu cred ca ati intocmit un opis cu actele pe care le-ati primit.
O alta varianta este sa vorbiti cu ,,baietii isteti" din urbea d-voastra, cei care aduc masini, ei va vor sfatui cum sa procedati.
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut masina fara certificat fiscal cyberpunk cyberpunk Buna ziua. In urma cu un an jumatate am cumparat o masina fara certificat fiscal. Dupa 3 luni de circulat cu ea cu numere rosii, am vandut-o. La fel fara ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar din câmpina ... Gabi974 Gabi974 Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar din Câmpina care o cumpărase de la cineva din București. Deși a spus că după ce primește fiscalul de ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)