avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va implor sa ma ajutati cineva sunt distrus- posibil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va implor sa ma ajutati cineva sunt distrus- posibil divort cu minor

Poate nu ma credeti dar sunt un tata disperat deoarece imi doresc din inima sa am familia
Dar sotia mea nu doreste sa se desprinda de parintii ei am stat la ei impreuna de 4 ani si am tot lucrat la negru cum se spune si acum 2 luni am cazut de acord cu sotia si socrii ca eu si familia mea adica sotia si scumpul nostru copilas de 3 anisori care este lumina ochilor nei iar eu am plecat inainte sa imi gasesc de lucru si o chirie si sa ii caut o cresa si ea sa vina cu copilul cand gasesc totul iar acum o saptamana ea mia spus ca nu mai vine ca nu ne descurcam si nu pleaca de langa mama ei sa ne despartim si sa ne vedem de treaba fiecare si copilul la ea si eu stiu unde va creste copilul deoarece la socrii mei e un balamuc zilnic ce sa fac sa imi cresc copilul in liniste si civilizat eu care am vrut familie acum sunt marginalizatmarginalizat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 13 Februarie 2015
Buna ziua,
Fie va intoarceti fie divortati.
Daca nu ati vazut dinainte ca este mai mult fiica parintilor ei decat sotia dumneavoastra, asta este.
Nu sunteti nici primul si nici ultimul.
De vina sunt atat socrii cat si sotia care ... nu a inteles nici macar indemnul din Biblie "Sotia va merge dupa sotul ei".
Va doresc Bafta si curaj.
Dar domnule avocat se poate ca eu un tata responsabil sa fiu chiar asa in bataie de joc si calcat in picioare mi se rupe inima de bietul ingeras cand stiu unde va creste sa nu am nici o posibilitate sa mil educ ca sigur o sa il intoarca impotriva mea ce sanse am va implor
buna seara,
Din pacate, cam putine. Sunt si eu tata si va inteleg ca om caci am trecut si eu prin multe.
Restul ....., CU DUMNEZEU INAINTE!
Mai intai trebuie sa gsiti un servici stabil,sa dovediti ca aveti un venit cu care sa intretineti familia ,apoi daca sotia staruie in ideea de a divorta ,trebuie sa dovediti ca unde locuieste copilul acum ,nu este un mediu propice pentru dezvoltarea si educatia lui,ca alaturi de d-voastra va trai si va fi educat mai bine.
Mi am gasit servici stabil deaia am plecat sa le fac un viitor printre oameni civilizati copilului ii gasisem cresa si ea sa se angajeze si acum ma terminat pur si simplu si imi spune ca eu sa bag divortul deoarece costa...si ea nu lucreaza si nu a lucrat niciodata si ma face sa cred ca ii e greu sa munceasca
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
cosmin0123, utilizator

Alte discuții în legătură

Sechestrare de minori catalin1982 catalin1982 buna ziua, am o nelamurire, am fost ranit in afganistan, si astept sa-mi cumpar o casa iar socru meu nu vrea sa-mi dea copilul sa-l cresc momentan stau la ... (vezi toată discuția)
Divort cu custodie comuna. VASSY VASSY Buna ziua, Va consult intr-o problema, care nu este a mea, dar mi se pare putin cam ciudat acest verdict. La divortul unui cuplu s-a dat verdictul de ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil de 2 ani 7luni GeorgianaAly GeorgianaAly Buna ziua! Pe scurt povestea! Sunt o mama in varsta de 24ani si am un copil de 2ani si 7 luni. Ma ocup de cresterea,educatia si sanatatea sa de cand sa nascut ... (vezi toată discuția)