avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu copil de 2 ani 7luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu copil de 2 ani 7luni

Buna ziua! Pe scurt povestea!
Sunt o mama in varsta de 24ani si am un copil de 2ani si 7 luni. Ma ocup de cresterea,educatia si sanatatea sa de cand sa nascut si am ajuns intr-un moment in care sotul,dupa anii de cand sa nascut fata si el a stat mai mult plecat decat acasa ,ma ameninta ca imi va lua copilul in caz de divort. De cand sa nascut ea el a stat plecat in spania ca cica se castiga mai mult dar nu era mare lucru,eu in acest timp ii spuneam mereu sa vina acasa sa munceasca in tara ca sa fim o familie,dar degeaba. Acum cand sa intors nu ne mai intelegem si suntem foarte reci unu fata de celalalt.
El statea plecat cate 6/9 luni in spania si maxim o luna acasa cu familia.
Acum vine sa vada fata ca sa ma vada pe mine,copilul nu vrea sa plece cu el la plimbare facand crize de plans cand vrea sa o ia,nu mai stiu ce sa fac.
Ce as putea face ca sa pot sta linistita?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:35, 21 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Dvs trebuie să faceți o introspecție și să luați decizia optimă pt dvs!
Nu există o rețetă universală, decizia se află în inima
dvs, cu mențiunea că dragostea are nevoie totuși de două inimi, relația are nevoie de două capete iar "căruța" de doi "boi" la jug!
Din cele învederate, aveți șanse să se dispună exercitarea autorității părintești în comun, domiciliul la dvs, pensie de întreținere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara domiciliu comun ASUL28 ASUL28 Buna ziua Poate sotul fara certificat de casatorie sa introduca cerere divort si sa ceara copilul minor?Munceste in strainatate si de 2 ani nu si-a vazut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori daca se poate sa va adresez o intrebare dar ... UnCalatorInViata UnCalatorInViata Buna ziua! As dori daca se poate sa va adresez o intrebare dar prima data as vrea sa va explic mai pe scurt despre ce este vorba pentru a fi cat mai inteles ... (vezi toată discuția)
Este furt intre soti sau nu? lucianlucian lucianlucian Buna seara Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia a nascut in Spania in luna Iulie, iar dupa nastere am primit suma de 2500 euro (indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)