avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incadrare juridica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incadrare juridica

Ei au venit peste noi cu bate,topor,noi ne aflam lg casa cu politistu ,neacultand ce zice politistu au scos betele,topor din masini si au inceput sa ne lovesca ,mergand la IML au constatat k lui fratele meu are nevoie de 45 zile de spitalizare dupa o lovitura de topor in spate, rupandui 5 coaste, mama mea 6 si cumnata 5,declaratia politistului a fost in favoarea noastra(adica adevaru) si procuroru a bagat fapta la incaierare.
Cel mai recent răspuns: Ghiocelvasile , utilizator 20:38, 13 Februarie 2015
Ce sa zic, dupa cum povestiti dvs. este curioasa incadrarea, ar fi fost loviri si alte violente, ma rog, faceti sesizare la procurorul ierarhic.
Dar polițistul cum a ajus acolo, cine l-a chemat? Presupun că cineva l-a chemat, întrucât avea loc o încăierare, adică niște violențe între mai multe persoane deodată. Toți cei care au participat pot fi sancționați, iar pentru faptele săvârșite în mod separat, lovire și alte violențe, persoana vătămată poate depune plângere împotriva agresorului.
a fost chemat de mama mea pentru ca treceau pe strada noastra si amenintau si de aceea a sunat la 112 sa aplaneze conflictu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat fără martori MNarcis MNarcis Bună seara, Acum câteva ore am fost la un service auto pentru un schimb de ulei, iar în urma undei dispute cu mecanicul, spunându-mi să plec, m-am ... (vezi toată discuția)
Agresare fizica a unui minor Petraru_Irina Petraru_Irina Buna seara , Nepotul meu in varsta de 13 ani se afla intr-una din zile insotit de colegi de clasa in apropierea unui bar .Din acesta bar a iesit un domn in ... (vezi toată discuția)
Instigare sau complicitate poate! just. just. Salut ..numele meu este ionut 17 ani...venind acum o saptamana de la un gratar cu inca 3 baieti ...mam certat cu un baiat ...Am vorbit cu acest X dupa care ... (vezi toată discuția)