avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... dizolvare societate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

dizolvare societate

Buna ziua

a expirat contractul de comodat pentru sediu societate, a fost cerut prin instanta dizolvarea societatii de catre reg comertului, dar am inteles ca daca se va solutiona problema cu sediul prin inregistrarea mentiunii prelungirii contractului la registrul comertului, problema se va rezolva. Asa sa si intamplat, am prelungit contractul, am inregistrat, totul a fost in regula. primesc peste doua luni sentinta ca se dispune dizolvarea societatii cu drept de apel. intrebarea mea este, ce i de facut? de ce nu s-a luat in considerare mentiunea si prelungirea contractului, daca la reg comertului mi s-a spus ca totul e in regula? multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:16, 12 Februarie 2015
Prezentati-va la apel si faceti dovada cu privire la mentiunea inregistrata la Registrul comertului, este in interesul dvs. Odata procedura declansata nu si-a mai batut nimeni de la Registrul comertului capu' sa renunte la actiunea de dizolvare, au lasat-o pe rol si s-a ajuns aici, este vina dvs. ca nu ati prelungit comodatul din timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma pt neprelungire valab. sediu marylenacr marylenacr Buna ziua, O firma a avut contract de comodat pt sediu pana la o anumita data. Dupa expirarea valabilitatii, asociatii au mers in continuare pe contract de ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat de 2 ani guzmania guzmania Avem o societate comerciala careia i-a expirat sediul de 2 ani, deoarece contabila a uitat sa prelugeasca acest contract. Avem depuse bilanturile si tot ce ... (vezi toată discuția)
Sediul expirat! madyi madyi Am o societate la mine acasa cu contract de comodat gratuit, acum a expirat si nu mai vreau sa-l prelungesc, mai au drepul sa vina in control sa intrebe de ... (vezi toată discuția)