avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna Ziua

Eu sunt in concediu de cresdterea copilului pana la 2 ani si beneficz de indemnizatie ,dar sunt gravida si tr sa nasc si vroiam sa va intreb daca eu sau sotul la urmatorul capil mai beneficem de indemnizatie .
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 01:16, 15 Iunie 2009
In temeiul OUG nr. 148 /2005 modificata, privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, in situatia relatata de dvc.se prelungeste concediul dar se acorda o singura indemnizatie:
Art. 6
(3) Durata de acordare a concediului prevazut la art. 1 se prelungeste corespunzator, in cazul suprapunerii a doua sau trei situatii de natura a genera acest drept, in conditiile prevazute la alin. (1) si (2).
(4) in cazurile prevazute la alin. (3) se acorda o singura indemnizatie, in cuantumul prevazut de prezenta ordonanta de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia crestere copil Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o mama este in concediul de crestere a copilului pana in noiembrie 2012,in iulie 2012 a nascut din nou.cf legii 166/2012 din octombrie nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil olys olys Am o fetita de 1 an si acum sunt insarcinata cu al doilea bebe. Primesc indemnizatie de crestere copil din martie 2010 si normal ar trebui pana pe 1 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adelina20001 adelina20001 Buna ziua! O femeie care are 4 copii (3 nascuti in strainatate si unul in tara) si naste pe al 5-lea copil, poate beneficia de indemnizatie pentru crestere ... (vezi toată discuția)