avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neclaritate asupra unei posibile inregistrari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neclaritate asupra unei posibile inregistrari

dupa ce mi-am dat demisia am vrut sa inregistrez cu telefonul ultima conversatie verbala intre mine si seful meu....intre timp am primit un apel si inregistrarea nu s-a mai efectuat.din pacate i-am dat sefului un mesaj si un mail in care i-am spus ca acea convorbire a fost inregistrata.....si o voi pune pe internet daca nu imi da salariul restant.....ajuns acasa am vazut ca inregistrarea nu s-a efectuat....si nu am mai pus nimic pe internet neavand ce....

el nu stia ca putea fi inregistrat

pot fi dat in judecata???
Cel mai recent răspuns: hahalero444 , utilizator 14:33, 13 Februarie 2015
nu ma poate lamuri nimeni???
depinde de situatie.ce se spunea in convorbire, ce i-ati spus in mail...
in inregistrare se vorbea despre munca prestata de mine in general....iar in mail i-am zis ca l-am inregistrat si ca voi pune inregistrarea pe internet.....asta nu s-a intamplat pentru ca nu s-a mai efectuat inregistrarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea convorbirii telefonice cu un superior bozzont bozzont Speta este in felul urator. Eu trebuia sa imi mai iau un numar de zile de concediu deoarece este sfarsit de am, motiv pentru care am facut o cerere in acest ... (vezi toată discuția)
Demisie cim cf art alin * AAdriana8 AAdriana8 Buna ziua!. Avem o salariata angajata din 04. 06.2018. In data de 25.07.2018 ne-a instiintat ca este insarcinata. Pe adeverinta medicala era trecut,, risc de ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)