avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie amenda politia ordine publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie amenda politia ordine publica

Am fost cu sotia legitima intr-un local public si am chemat 112,in urma unui conflict spontan avut cu persoane de la alta masa ...dupa care a venit politia,si agentul ne-a spus sa-l asteptam afara,ceea ce am si facut,si m-am indepartat,deoarece sotia ma astepta la cateva blocuri distanta...Apoi a iesit dupa noi,pe mine m-a impins pe jos,mi-a cazut mobilul pe jos,chiar fara sa opun rezistenta,si mi-a pus o catusa,..,sotia mea a strigat sa ma lase in pace,si au legat-o de mine cu cealalta catuse...Apoi a chemat interventia politiei municipale...timp in care eram tinuti incatusati pe strada,...iar lumea se uita la noi...A venit masina politiei,si impreuna cu ceilalti doi agenti de pe ea,ne-au bruscat si ne-impins in masina politiei.chiar daca sotia le-a zis frumos ca intra,oricum fiind legata de mine..adresandu-ni-se mereu pe ton rastit,la pers. 1-a singular,sa tacem,noi fiind incatusati si pe masina..La sediul politiei,ni s-au dat jos catusele,si,am fost pus sa semnez un proces verbal ca am strigat la oameni,art.2,pct.28,legea 61/91,cu 200 lei,in timp ce sotia mea era interogata langa mine,si acuzata ca "uite cum areti.."si ca e beata,(ceea ce a si scris in p.v. al ei),si pusa sa semneze un proces verbal,cum ca ar fi adus jigniri organelor de politie,iar ea a refuzat,deoarece nu era adevarat,si atunci vazand ca plange sotia,am semnat si pentru ea pe procesul ei, de martor..nu stiu daca e valabil..Asta s-a intamplat pe 29.05.2009,in Tg Mures in jurul orelor 18.00..A primit si sotia amenda prin posta,500 lei,la leg.61/91,art.2,pct.1...si azi,luni,15 iunie 2009,e ultima zi cand putem depune,cel putin pentru mine,contestatie...Unde se poate face,si la tribunal direct?...Avem si certificate medico-legale,de cateva zile fiecare,de ingrijiri medicale,si cum putem face contestatie si reclamatie?...Tin sa precizez ca am filmat cu mobilul cand politistul mi-a zis pe nume sa-l astept afara,si am apucat sa fac o poza cand eram pe jos,si se vad picioarele mele,si ale politistilor...dar se poate vedea ora si ziua
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2009
dreaminro, utilizator
Cel mai recent răspuns: dreaminro , utilizator 04:30, 28 Ianuarie 2010
iar politistul acela mi-a spus pe nume....si am lucrat in patrula cu ei....chiar credeti ca eram nebun?..cine poate dovedi asta?mai ales ca diagnosticul acela a fost dat acum 15 ani....cine are dreptul sa foloseasca un secret medical ,impotriva unui om in scopul discreditarii lui...va spun eu cine...chiar familia mea (la asta o sa spuneti ca sunt schizofrenic),mama medic primar oftalmolog (si-a dat lucrarea de diploma din psihiatrie..tratarea schizofrenicilor...am lucrarea ei ,inainte de specializare),tatal meu este profesor cu doctorat in pedagogie,de doua ori a fost director la lic. pedagogic din oras,profesor de pedagogie si psihologie,(si care la divort, acum 30 de ani cu mama,se luptau sa se bage unul pe altul la nebuni)...si cu o sora inginer,cu diploma echivalata la Roma,care a stricat bani de apartamente,si care mai vrea sa ia si ce a mai ramas din averea familiei...si care toti au luptat impotriva mea si a sotiei mele..au amenintat cu politia si cu relatiile lor(tata,care are 8 frati,unul care chiar a fost nebun,a murit intre timp,iar altul a fost seful militiei pe un judet apropiat))....am inregistrari in telefon cum sunt amenintat in toate felurile...de tata si sora...iar mama a umblat pe la vecini,si ne-a discreditat intruna...si totul pt. un apartament de 3 camere in care stau cu sotia,in valoare de peste 60.000 Eur. care e inca pe numele mamei,unde a locuit toata familia pana in 1980...
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2009
dreaminro, utilizator
si nu inteleg..daca nu au martori politistii,de ce trebuie eu sa aduc martori...?!mi se pare aberatie...sa constrangi un om la sediul politiei sa semneze ,adusi cu forta in catuse,si tot eu trebuie sa ma disculp????...iar raspunsul la "studentica'(care mai are de invatat)...nu ma satisface deloc...este la un mod absolut neprofesionist...
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2009
dreaminro, utilizator
trebuie sa aduceti martori a combate acuzatiile care vi se aduc, acesta este scopul. I n caz contrar, nu va veti putea disculpa. Contestatia o depuneti la judecatorie. Acum v-am raspuns pentru ca vad ca insistati c u detaliile, altfel , se poate observa ca raspunsurile nu va satisfac ,ca atare, asteptati si alte sfaturi, poate va vor fi de mai mult folos.
bine.va multumesc
tb sa cereti anularea procesului verbal de contraventie , primtr-o contestatie, pe care trebuie sa o depuneti astazi, la judecatoria sectorului unde s-a intamplat inciodentul .
trebuie sa mergeti la serviciul registratura, pana la ora doua , cu aceasta contestatie , in doua exemplare .
redactata si semnata .
trebuie sa mentionati si sa cereti proba cu martori si interogatoriul politistilor care sustineti ca v-au agresat.

martori va trebuie neaparat, pt ca altfel nu aveti cum sa dovedeti cele sustinute de dvs.
proba inregistrarii cu telefonul mobil nu se admite in instanta .

Alte discuții în legătură

Depasire pe linia continua sanducu1 sanducu1 Buna ziua Ma numesc Cristi sunt din Iasi si ieri am ramas fara permisul de conducere pentru depasire pe linie continua si vreau sa va spun exact cum sa ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizicã - cum se procedeazã? Haunter Haunter Buna ziua. Aş dori câteva sfaturi juridice pentru următoarea situaţie: unul dintre vecinii ce locuiesc cu un etaj mai jos a sunat la mine la uşă în ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv - deranjarea linistii publice Stefanno Stefanno Vineri seara in jurul orei 23:10 eram la un prieten impreuna cu alte 6 persoane ascultam muzica la un laptop ( fara boxe ),mancam semninte si purtam o ... (vezi toată discuția)