Am fost cu sotia legitima intr-un local public si am chemat 112,in urma unui conflict spontan avut cu persoane de la alta masa ...dupa care a venit politia,si agentul ne-a spus sa-l asteptam afara,ceea ce am si facut,si m-am indepartat,deoarece sotia ma astepta la cateva blocuri distanta...Apoi a iesit dupa noi,pe mine m-a impins pe jos,mi-a cazut mobilul pe jos,chiar fara sa opun rezistenta,si mi-a pus o catusa,..,sotia mea a strigat sa ma lase in pace,si au legat-o de mine cu cealalta catuse...Apoi a chemat interventia politiei municipale...timp in care eram tinuti incatusati pe strada,...iar lumea se uita la noi...A venit masina politiei,si impreuna cu ceilalti doi agenti de pe ea,ne-au bruscat si ne-impins in masina politiei.chiar daca sotia le-a zis frumos ca intra,oricum fiind legata de mine..adresandu-ni-se mereu pe ton rastit,la pers. 1-a singular,sa tacem,noi fiind incatusati si pe masina..La sediul politiei,ni s-au dat jos catusele,si,am fost pus sa semnez un proces verbal ca am strigat la oameni,art.2,pct.28,legea 61/91,cu 200 lei,in timp ce sotia mea era interogata langa mine,si acuzata ca "uite cum areti.."si ca e beata,(ceea ce a si scris in p.v. al ei),si pusa sa semneze un proces verbal,cum ca ar fi adus jigniri organelor de politie,iar ea a refuzat,deoarece nu era adevarat,si atunci vazand ca plange sotia,am semnat si pentru ea pe procesul ei, de martor..nu stiu daca e valabil..Asta s-a intamplat pe 29.05.2009,in Tg Mures in jurul orelor 18.00..A primit si sotia amenda prin posta,500 lei,la leg.61/91,art.2,pct.1...si azi,luni,15 iunie 2009,e ultima zi cand putem depune,cel putin pentru mine,contestatie...Unde se poate face,si la tribunal direct?...Avem si certificate medico-legale,de cateva zile fiecare,de ingrijiri medicale,si cum putem face contestatie si reclamatie?...Tin sa precizez ca am filmat cu mobilul cand politistul mi-a zis pe nume sa-l astept afara,si am apucat sa fac o poza cand eram pe jos,si se vad picioarele mele,si ale politistilor...dar se poate vedea ora si ziua
Cel mai recent răspuns:
dreaminro , utilizator
04:30, 28 Ianuarie 2010